Turkiyenin Özel Forumu Myozel

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Turkiyenin Özel Forumu Myozel

Türkiyenin En Özel Forumu

3 Boyutlu Hologram Vitrin Tasarımları ve Teknolojisi

zubamba
    admin1
    admin1

3 Boyutlu Hologram Vitrin Tasarımları ve Teknolojisi Empty 3 Boyutlu Hologram Vitrin Tasarımları ve Teknolojisi

Mesaj  zubamba Cuma Mayıs 12, 2017 8:28 pm

3 Boyutlu Hologram Vitrin Tasarımları ve Teknolojisi YEXoG7

Yeni Nesli 3 Boyutlu Vitrin Teknolojisi, Hologram Vitrin ve son teknoloji Vitrin Fikirleri ile birlikte Hologram Vitrinler
    aynı zamanda  Ters Projeksiyon Filmleri ve 3D Vitrin kurulumları konusunda http://www.3dvitrin.com adresinde hizmet
    verilmektedir. 10 yıllık model ve manken çekimlerinde ve mağazacılık reklam sektöründeki başarısı ile Derin Fikir
    Digital Group ajans Başkanı Özgür Gezgin, İstanbul, Ankara, İzmir Kıbrıs ve tüm Türkiye’ hologram vitrin teknolojisi ile
    sektörde lider olduklarını konfeksiyon, kuyumculuk ve saat sektöründe Türkiye’nin dev firma ve markaları ile
    çalıştıklarını belirtiyorlar.

3dvitrin.com adresinden detaylı bilgi alınabileceği gibi hologram vitrin ve
    3 boyutlu vitrin konusunda 0 216 504 11 09 numaralı telefondan bilgi alınabilir. www.3dvitrin.com adresinde verilen
    hizmetleri sıralamak gerekirse; Hologram Vitrin, 3 boyutlu Vitrin Tasarımları, Vitrin fikri, ilginç vitrinler,
    hologram, projeksiyon filmi, projeksiyon vitrin, projeksiyon, ters projeksiyon filmi, ters projeksiyon, yakın mesafe
    projeksiyon, 3d vitrin, mağaza vitrinleri, Vitrinde film oynatma, hologram teknolojisi, hologram tanıtım, vitrin tanıtım,
    hologram manken, tanıtım filmi, tanıtım filmi çekimi, konfeksiyon vitrin tasarımı, 3 boyutlu konfeksiyon vitrini,
    kuyumcu vitrini, saat satış vitrini ve fuar hologramları, hologram fuar standları konusunda detaylı bilgi alınabilir.

Web Sitemiz: http://www.3dvitrin.com

Forum Saati Cuma Kas. 01, 2024 11:32 pm